Kontakt

Købsbetingelser webshop


Disse betingelser er gældende for handel i webshoppen.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner, inklusive moms. Priserne er inklusiv forsendelsesomkostninger (porto samt et mindre beløb til dækning af emballage), der påløber ingen ekstra omkostninger, dog kun gældende i Danmark.


Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

Bestilling

Når betaling er gennemført er det kun muligt at ændre bestillingen via email. Hvis der ønskes en faktura indgås aftale pr email.


Betalingsform

Paypal, kreditkort som anvist i shoppen.

Levering

Som hovedregl anvendes GLS og

Post Danmark som fragtfirmaer.


Med leveringstid menes antallet af dage fra afsending til levering hos kunden og udgør normalt 2-5 dage. I tilfælde af at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, bør du sende en email til mig.

Reklamationsret

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens udpakning. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved almindelig undersøgelse af varen skal meddeles os inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Beskyttelsesfolien skal være intakt og ikke have været trukket af pladerne.


Såfremt reklamationsretten benyttes, skal varerne returneres til os. Varen kan kun returneres, hvis købsdokumentation i form af eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller faktura samt kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå og eventuel kopi af forudgående korrespondance er medsendt.

Udsolgte varer

Hvis en vare er udsolgt vil det fremgå på webshoppen.

Jeg forventer ca. 4 ugers levering ved udsolgte varer.Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Som køber kan du fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til os. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som du modtog den i, og beskyttelsesfolien skal være intakt og ikke have været trukket af pladerne.


Du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har som regel lov til at undersøge varen. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis har du brugt varen, da beskyttelsesfolien vil være fjernet og pladerne ikke længere er beskyttet. Al ansvar overfor produktet tilfalder køber hvis folie tages af.


Du som regel ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Når du fortryder et køb, overføres købssummen til den konto, vi har registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter at jeg har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Såfremt kunden har modtaget en forkert eller defekt vare kan kunden få tilbagebetalt hele købesummen. Omkostninger til returnering skal du selv afholde medmindre der er tale om en fejlafsending fra min side.

Roomdivider . CVR 33613032 . r@roomdivider.dk